VBC Notarissen – SPONSOR VAN DE MAAND MEI!

300 116 N.S.V. Nota Bene

VBC Notarissen is een kantoor met een gezonde, moderne en realistische ambitie. De dienstverlening met focus op de advies- & transactiepraktijk is mogelijk dankzij de persoonlijke specialismen van ervaren collega’s. Mensen staan bij ons centraal; zowel cliënten als medewerkers. We besteden dan ook veel aandacht aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

We zijn een nieuwe koers ingevaren op kantoor, met meer gespecialiseerde zaken. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe naam bij. Voor nu valt de naam nog even onder ons beroepsgeheim, maar hou vooral onze socials in de gaten voor de ontknoping!

Naast de juridisch inhoudelijke praktijk is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en gezelligheid. Zo hebben wij meerdere kantoor- en personeelsuitjes per jaar, waar je je collega’s ook eens van een andere kant leert kennen.

Ook bij VBC is het mogelijk om stage te lopen of als werkstudent aan de slag te gaan. Dit kan zowel op ons kantoor in Amsterdam als in Amersfoort. We zijn daarin flexibel en we overleggen graag met je over de duur en het aantal dagen.

Nieuwsgierig geworden? Stuur vooral een berichtje en dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie!