Van Hecke Houben Notarissen – sponsor van de maand oktober!

1004 1024 N.S.V. Nota Bene

Sponsor van de maand oktober – Van Hecke Houben Notarissen

Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Dat is Van Hecke Houben Notarissen! De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons notariskantoor met vestigingen in Roermond en in Heythuysen. Met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staan wij garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Studentstage

Maak kennis met onze praktijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om je kennis in de praktijk te brengen binnen een van onze specialismen en tegelijk de mensen achter Van Hecke Houben Notarissen te ontmoeten. Tevens bestaat er soms de mogelijkheid om naast je studie bij ons een aantal dagen per week als werkstudent te werken.

Werken bij ons

Als afgestudeerde word je opgenomen in een team van specialisten waarin je de mogelijkheid krijgt om jouw kennis verder uit te bouwen. Naast een prettige werksfeer op kantoor bieden wij jou een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Heb je vragen over stages, werkstudentschappen of vacatures, of wil je met ons kennismaken? Kijk dan op www.vanheckehouben.nl of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Sandra Schmitz
Human Resources
s.schmitz@vhhnotarissen.nl