Van Hecke Houben Notarissen – Sponsor van de maand Maart!

1004 1024 N.S.V. Nota Bene

VAN HECKE HOUBEN NOTARISSEN

Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Dat is Van Hecke Houben Notarissen! De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons notariskantoor met vestigingen in Roermond en in Heythuysen. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk.

Specialisten op elk vakgebied
De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Studenten
Maak kennis met onze praktijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om je kennis in de praktijk te brengen binnen een van onze specialismen en tegelijk de mensen achter Van Hecke Houben Notarissen te ontmoeten. Tevens bestaat er soms de mogelijkheid om naast je studie bij ons een aantal dagen per week als werkstudent te werken. 

Werken bij ons
Als afgestudeerde word je opgenomen in een team van specialisten waarin je de mogelijkheid krijgt om jouw kennis verder uit te bouwen. Naast een prettige werksfeer op kantoor bieden wij jou een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact
Heb je vragen over stages, werkstudentschappen of vacatures, of wil je met ons kennismaken? Kijk dan op  www.vanheckehouben.nl  of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Sandra Schmitz
Human Resources
s.schmitz@vhhnotarissen.nl