Vacature AKD – Kandidaat-notaris Bouw- & Vastgoed

1024 1024 N.S.V. Nota Bene

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 475 advocaten, fiscalisten, notarissen en business staf in Nederland, België en Luxemburg. Het notariaat telt ruim 30 (kandidaat-) notarissen en naast onze ondernemingsrechtpraktijk hebben wij één van de grootste bouw- en vastgoedteams van Nederland. Zij houden zich bezig met onder andere aanbestedingen, gebieds- en projectontwikkeling, en vastgoedtransacties.

Voor het team van Sven Billet, in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een startende kandidaat-notaris bouw- en vastgoed.

Als kandidaat-notaris bouw- en vastgoed
leren we jou de meer gebruikelijke notariële werkzaamheden, zoals het opstellen van statuten, uitgiften en leveringen van aandelen en fusies en splitsingen. Binnen onze vrij complexe transactiepraktijk voor commercieel en particulier vastgoed ontwikkel jij ook jouw adviesvaardigheden ten aanzien van projectontwikkeling, grondverwerving, binnenstedelijke herstructurering, parkmanagement, woningcorporaties en alles wat daarmee kan samenhangen.

Tot onze cliënten behoren (semi-)overheden, projectontwikkelaars, beleggers, zorginstellingen, woningcorporaties en corporate users. Je werkt samen in diverse multidisciplinaire teams met andere specialisten van AKD (advocaten en fiscalisten). Je komt terecht in een team met een no-nonsens cultuur, korte lijnen met ruimte voor overleg en opleiding. Wij delen gedrevenheid en passie voor onze bouw- en vastgoedpraktijk.

Je wordt in jouw werkzaamheden steeds zorgvuldig begeleid door Sven en AKD biedt jou een hoogwaardig opleidingsprogramma, ‘de AKDMY’.

Heb jij passie voor het vastgoedrecht, en ambieer jij een carrière bij één van de grotere kantoren, maar dan ‘beneden de rivieren’, dan is dit jouw kans!

De ideale kandidaat voor deze positie

– is afgestudeerd in het notarieel recht (WO), en heeft aantoonbaar bovengemiddeld goede studieresultaten;
– is aantoonbaar geïnteresseerd in het bouw- en vastgoedrecht;
– is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken, heeft ambitie en staat voor kwaliteit;
– beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, en;
– is accuraat.
Van AKD krijg jij:
naast deze gave baan, met volop ontwikkelmogelijkheden, krijg jij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief alle voorwaarden die je daarbij anno 2021 mag verwachten. AKD is een ambitieuze organisatie, maar zorgt goed voor (de onderlinge binding tussen) haar medewerkers.Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze mooie starterspositie in Eindhoven? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten. Wil je meer weten, neem dan contact op met onze campus recruiter Carnôt Hunte: recruitment@akd.eu.
Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.