SPONSOR VAN DE MAAND: Zuidbroek Notarissen

591 295 N.S.V. Nota Bene

Werken bij Zuidbroek
Zuidbroek Notarissen is een groeiend notariskantoor met een sterke focus op het ondernemingsrecht. Onze wortels liggen bij de topkantoren aan de Zuidas. We adviseren alle type ondernemingen, van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven, zowel nationaal als internationaal.
Wij zien en ervaren dat er behoefte is aan een sterk, onafhankelijk en gespecialiseerd notarieel ondernemingsrechtkantoor. Een kantoor dat wil voldoen aan de hoge eisen van de markt, kwaliteit wil leveren en proactief wil zijn.

Wie ben jij?
Je bent student of net afgestudeerd. Je vindt het ondernemingsrecht interessant en ziet in hoe je juridische vraagstukken kunt vertalen naar de praktijk. Je bent goed met taal en cijfers en je weet hoe je dit kunt toepassen. Je werkt graag samen in een zaak, met je collega’s, maar ook met andere professionals zoals advocaten en fiscalisten.
Je houdt ervan nieuwe dingen te leren, want iedere dag is anders! Je bent sociaal en je vindt het leuk om regelmatig met elkaar te borrelen of iets te ondernemen.

Wie zijn wij?
Ons kantoor is in januari 2015 gestart en we zijn inmiddels gegroeid naar een team van ongeveer 25 personen, waaronder 4 notarissen en 8 kandidaat-notarissen. We werken vanuit een modern en hip kantoor aan de rand van het Vondelpark, waar we vaak een rondje maken. Verder is het elke donderdag borreltijd.

Wil jij kennis met ons maken omdat je dan
– onderdeel wordt van een superleuk team;
– in aanraking komt met veel verschillende soorten cliënten: kleine en grote, nationale en internationale;
– mee kunt gaan naar besprekingen;
– flexibel stage kunt lopen of als werkstudent zelf je week kunt indelen;
– een scriptie kunt schrijven;
– kunt starten als kandidaat-notaris,
dan biedt Zuidbroek (Ondernemingsrecht) Notarissen de gelegenheid om dit in praktijk te brengen.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.zuidbroek.com of bel of mail met Melanie Alzafari (melanie.alzafari@zuidbroek.com; 0613354024). We maken graag kennis met je!