Sponsor van de maand: NautaDutilh

679 960 N.S.V. Nota Bene

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers.

Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je! Wij bieden studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen en organiseren ‘Nautariële lunches’ voor notariële studenten op ons Amsterdam en Rotterdamse kantoor. Gedurende deze lunch maak je op een laagdrempelige manier kennis met ons notariaat.

Heb je vragen over de kennismakingsmogelijkheden of over NautaDutilh? Wij, recruiters bij NautaDutilh, horen graag van je! Kijk op www.werkenbijnautadutilh.nl voor meer informatie of bericht ons direct via onderstaande gegevens:

Pim van Mierlo (020 – 71 71 224 of pim.vanmierlo@nautadutilh.com)

Ward Elfrink (020 – 71 71 512 of ward.elfrink@nautadutilh.com)

Taoufik Elhassani (020 – 71 71 225 of taoufik.elhassani@nautadutilh.com)