Meijburg Business Course WO

1024 1024 N.S.V. Nota Bene

Kies jij voor de Nederlandse horizon? Meld je dan nu aan voor de Meijburg Business Course WO!
We mogen weer en daar hebben wij enorm veel zin in! Dit jaar halen we de Business Course terug naar het Nederlandse strand.
In september zullen wij afreizen naar Bergen aan Zee. Daar zullen wij je uitdagen op zowel vaktechniek als ondernemerschap en zul je fysiek én mentaal je grenzen verleggen. Een combinatie van sportieve activiteiten en vaktechnische uitdagingen aan de kust en in het water. Door het gevarieerde programma kun jij laten zien waar jij in uitblinkt, terwijl je Meijburg, Meijburg Legal én de Meijburg professionals beter leert kennen. Het doel hiervan is een succesvolle en snelle start bij Meijburg & Co of Meijburg Legal!

Aanmelden en selectieprocedure
Ben jij laatstejaars bachelor of masterstudent Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Notarieel Recht? Meld je dan nu aan voor één van de Meijburg Tax Camps. De Meijburg Tax Camp is een eendaags event met het doel om de studenten te selecteren voor de Meijburg Business Course. De Tax & Legal Camp (voor notariële studenten) staat gepland op 13 juli. Je kan je aanmelden tot uiterlijk 16 juni via onderstaande links. Binnen twee weken na je inschrijving hoor je of je wordt uitgenodigd. Deelname aan de Meijburg Business Course of Meijburg Tax Camp is geheel kosteloos.

Meld je nu aan voor één van de Tax Camps om deel te kunnen nemen aan de Meijburg Business Course 2021.

Meijburg volgt tijdens dit event alle geldende richtlijnen van het RIVM op. Voorafgaand aan het evenement ontvangen alle deelnemers een overzicht met de op dat moment geldende maatregelen en eventuele sneltesten.

Neem gerust contact op met onze recruiter, Daphne Dasselaar (Dasselaar.Daphne@kpmg.com).

Tot snel!