Loyens & Loeff Notarial Business Course

600 315 N.S.V. Nota Bene

Explore the Notary world of Loyens & Loeff and unlock your potentials

Van 5 tot en met 7 juni 2019 vindt de Loyens & Loeff Notarial Business Course plaats, met een kick-off op woensdag 29 mei. Een business course exclusief voor studenten die kennis willen maken met het grootste notariaat van Nederland.

Tijdens deze drie dagen maak je kennis met onze kantoren gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Je zult deze drie dagen inhoudelijk aan de slag gaan en alle drie onze praktijkgroepen beter leren kennen. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor ontspanning en leer je Loyens & Loeff en haar medewerkers beter kennen.

De eerste dag zal in het teken staan van onze Family Owned Business & Private Wealth praktijk. Op dag twee wordt er een Corporate casus behandeld middels een spannende interactieve deal escape room. De laatste dag in Rotterdam word je meegenomen in de dynamische vastgoedwereld van Rotterdam.

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent notarieel recht die kennis wil maken met het grootste notariaat van Nederland? Aanmelden kan tot 29 april via loyensloeffacademy.nl.