Lexpierence 14 & 15 november

1024 1024 N.S.V. Nota Bene

Om studenten de kans te bieden intensief kennis te laten maken met Lexence, organiseren wij op 14 en 15 november een Masterclass.

De opzet van het programma bestaat uit de volgende onderdelen: Dag 1: De ondernemende kant van de advocatuur, Dag 2: De juridische kant van het ondernemen. Deze Masterclass is gericht op studenten vanaf hun 3e studiejaar en is geschikt voor alle studierichtingen!

Een breed spectrum aan karakters en eigenschappen zorgt voor een succesvol kantoor, iedereen draagt daar op unieke wijze aan bij. Wil jij weten waar jouw kracht ligt, jouw voorkeuren en jouw kwaliteiten? Het antwoord hierop krijg je door een MBTI maken, met bijbehorende rapportage die door een professional op dag 1 zal worden besproken. Je krijgt allerlei nieuwe inzichten over jezelf! Waardevolle informatie die jouw gaat helpen om belangrijke keuzes te maken in je toekomstige carrière.

Wil je weten waar onze transactiepraktijk om draait, met welke vragen onze cliënten bij ons aankloppen? Daar krijg je antwoord op tijdens dag 2. We nemen je mee in het hectische leven van een transactieadvocaat en de complexe juridische vraagstukken die daarbij komen kijken.

Uiteraard zijn tijdens het programma overdag en ook ’s avonds veel kantoorgenoten aanwezig, zo kun je optimaal de Lexence sfeer evaren!

Aanmelden kan via www.werkenbijlexence.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij uiteraard bellen of mailen!

We hopen jou te zien op 14&15 november!