Kooijman Autar Notarissen | SPONSOR VAN DE MAAND AUGUSTUS!

1024 860 N.S.V. Nota Bene

Na een leuke studietijd met docenten die je (wetenschappelijke) nieuwsgierigheid hebben geprikkeld en medestudenten met wie je veel plezier hebt gehad, wil je die lijn natuurlijk doorzetten in je nieuwe werkomgeving. Het goede nieuws voor jou is dat dit bij Kooijman Autar Notarissen kan.

Het leuke aan werken bij Kooijman Autar Notarissen is dat je als (startend) kandidaat-notaris, maar ook als werkstudent, vanaf het begin wordt betrokken bij allerlei verschillende dossiers. Dit geldt voor zowel de kleinere dossiers, zoals een eenvoudig testament, als de ingewikkelde dossiers, zoals advisering over estate planning. Om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent, hebben wij iedere week vaktechnisch overleg, heb je toegang tot alle voor onze praktijk relevante juridische literatuur en volg je externe cursussen.

Naast een juridisch inhoudelijk sterk kantoor, zijn wij als middelgroot kantoor in Rotterdam Hillegersberg een erg gezellig kantoor met diverse leuke activiteiten. Regelmatig hebben wij een donderdag- of vrijdagmiddagborrel in onze tuin, gaan we met de (kandidaat-)notarissen uit eten of gaan we op kantooruitje. Zo zijn wij dit jaar nog met heel hetkantoor naar Lissabon geweest.

Wil je meer over het werken op ons kantoor of over studentstages weten, of wil je kennis met ons maken, bel of mail gewoon.