Gerrits & van Gulick Notarissen | SPONSOR VAN DE MAAND DECEMBER

885 1024 N.S.V. Nota Bene

Ook dit verenigingsjaar is Gerrits & van Gulick Notarissen sponsor van N.S.V. Nota Bene. Wij kijken terug op een succesvol verenigingsjaar met als hoogtepunt het kantoorbezoek in Dubai!
Voor wie ons nog niet kent. Met ons team van juristen bieden wij vergaande expertise op alle notariële rechtsgebieden. Het doel is om de juridische dienstverlening continu aan te passen aan de eisen van de tijd en de constant veranderende wereld, waardoor we de verwachtingen van onze cliënten overtreffen.

In onze organisatie kunnen studenten niet ontbreken! Ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak staat centraal. Verder kunt u uw werkstudentschap zelf inrichten. Wilt u meedraaien in een sectie of wilt u enkel uitzoekklussen? In goed overleg is alles mogelijk. Zolang de match tussen u en Gerrits & van Gulick Notarissen er is.
Wij hopen u graag te zien bij het kantoorbezoek op 3 februari 2023.

Tot die tijd kunt u @werkenbijgvgn volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Enthousiast? Bent u derdejaars- of masterstudent notarieel recht en bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons kantoor, neem dan contact op met Anne van Gaal (a.v.gaal@gvgn.nl).
Ons kantoor in Uden is met een rechtstreekse bus vanuit Nijmegen centraal te bereiken, ideaal voor een bijbaan.